Drikkemodne nyheder — Hvidvin

Turen går til Tysklands vinregioner

Tyskland er mest kendt for deres mange forskellige hvidvine, men tysk vin gemmer på meget mere end det. Der er i alt 13 tyske vinregioner, der alle har hver deres specialitet at byde på. Det kan være svært at finde rundt mellem alle disse mange områder og det er derfor vi har lavet en guidet tur til dig, som gerne vil lære mere om tysk vin og Tysklands vinregioner. Læs mere her, og lad Vinovano tage dig til en tur i Tyskland.

Læs mere →

10 tyske vine du skal prøve

Tyskland var tidligere mest kendt for deres lavkvalitetsmasseproduktion af meget søde vine. Meget har heldigvis ændret sig i løbet af årene og i dag er Tyskland verdens 7. største vinland og er især kendt for deres aromatiske hvidvine. Når man snakker om tysk vin, kan man ikke undgå at snakke om Riesling druen, der er den klart mest populære drue i Tyskland. Læs her om 10 forskellige vine fra Tyskland vi kan anbefale.

Læs mere →

Spansk vin - Fra nord til øerne

Spanien er det tredje største land når det kommer til vinproduktion lige efter Frankrig og Italien. Når det kommer til spansk vin, er det vigtigt at vide hvilken region vinen kommer fra, på grund af den diversitet man ser i vinen fra de forskellige områder.

Overordnet set er der over 60 små spanske vinregioner. Det kan være en udfordring at holde styr på så mange forskellige områder. Derfor har Vinovano lavet en guide til dig, så du lære mere om de forskellige spanske vinregioner. For det bedste overblik er de spanske vinregioner blevet inddelt i 7 store områder, der alle har hver deres karakteristika, når det kommer til fremstilling af spansk vin.

Læs mere →