Drikkemodne nyheder — Italien

10 Italienske rødvine du skal prøve

Den bedste måde at lære italienske rødvine at kende er ved simpelthen begynde at smage dem. Italien tilbyder den perfekte rødvin til enhver lejlighed - fra pizza på mandag til roastbeef med svigerforældre søndag, og alt du ønsker derimellem. Mange af Italiens bedste rødvine er markeret med navne på vinområdet, ofte i kombination med druesorten. Når du har læst dette, behøver du ikke længere have en overvældende følelse, når du står foran vinhylden i den italienske vinafdeling. Ved at kende nogle enkelte navne du skal gå efter, kan du nemt få den rigtige italienske rødvin med, næste gang du er...

Læs mere →

Økologisk vin

Økologi er godt for miljøet, men hvad betyder det egentligt, når en vin bliver markeret som en "økologisk vin"? Det har vi hos Vinovano set nærmere på, så du ved hvad du drikker, når du vælger en økologisk vin.

 

Læs mere →

Vinserien: Italien, Veneto

Vinovano sælger kvalitets vine fra Frankrig, Italien og Spanien. I kommende indlæg vil vi sætte fokus på de forskellige lande, og dets vindistrikter for, at finde frem til hver deres unikke kendetegn, så du kan vælge en vin med en god historie, som passer til dig og din smag.

Denne gang er der fokus på distriktet Veneto i Italien

Læs mere →