Drikkemodne nyheder — Månedensvin

Månedens vin: Mas Paillet Mont du Roy 2015 Rouge

Månedens vin er denne gang Mas Paillet Mont du Roy 2015 rouge rødvin fra Coteaux d'Ensérune. Sommeren er godt på vej, og hvilken bedre måde at skåle sommeren ind med hyggelige grillaftener i godt selskab? Og med Mas Paillet Mont du Roy 2015 Rouge rødvin, har du den perfekte makker til bøfferne.     Om vinenMas Paillet Mont du Roy 2015 rouge er en rødvin lavet af en blend af Cabernet Sauvignon og Merlot. Vinen har en rund og moden smag af frugt karakter med bløde tanniner.Anbefales til forretter som er kød tungt, da den med sin friskhed og modenhed  komplimenterer godt. Vinen er certificeret med...

Læs mere →

Økologisk vin

Økologi er godt for miljøet, men hvad betyder det egentligt, når en vin bliver markeret som en "økologisk vin"? Det har vi hos Vinovano set nærmere på, så du ved hvad du drikker, når du vælger en økologisk vin.

 

Læs mere →

Månedens vin: Rosé Frizzante

Denne månedsvin er den friske Rosé Frizzante fra Villa Teresa. Den mousserende vin har en blid strøm af bobler til at kilde ganen. Vinen har en moden frugt smag af æbler, melon og noter af vilde jordbær, alt samlet til en fin lyserød farve, med milde bobler. 

Læs mere →