Drikkemodne nyheder — Spanien

Spansk vin - Fra nord til øerne

Spanien er det tredje største land når det kommer til vinproduktion lige efter Frankrig og Italien. Når det kommer til spansk vin, er det vigtigt at vide hvilken region vinen kommer fra, på grund af den diversitet man ser i vinen fra de forskellige områder.

Overordnet set er der over 60 små spanske vinregioner. Det kan være en udfordring at holde styr på så mange forskellige områder. Derfor har Vinovano lavet en guide til dig, så du lære mere om de forskellige spanske vinregioner. For det bedste overblik er de spanske vinregioner blevet inddelt i 7 store områder, der alle har hver deres karakteristika, når det kommer til fremstilling af spansk vin.

Læs mere →

Pingus - En vin i verdensklasse

 Mens andre spanske vine har opnået international anerkendelse, er Pingus en af ​​de få, der har sluttet sig til rækken af ​​verdens mest eftertragtede vine. Som Coche-Dury’s Corton-Charlemagne, Guigal’s ene vingård Côte Rôties eller Giacomo Conterno Monfortino, er Pingus kendt og beundret, der i verden hvor stor vin diskuteres. Som de andre værdsatte navne har Pingus en kvalitet, der ofte mangler i nutidens "moderne" vine - en følelse af fuldstændig individualitet. Der er ingen anden vin i verden, endsige Spanien, det er ligesom Pingus, og den singularitet er et af de grundlæggende krav til god vin.   De tidlige år...

Læs mere →