Drikkemodne nyheder — Vin fra Italien

10 Italienske rødvine du skal prøve

Den bedste måde at lære italienske rødvine at kende er ved simpelthen begynde at smage dem. Italien tilbyder den perfekte rødvin til enhver lejlighed - fra pizza på mandag til roastbeef med svigerforældre søndag, og alt du ønsker derimellem. Mange af Italiens bedste rødvine er markeret med navne på vinområdet, ofte i kombination med druesorten. Når du har læst dette, behøver du ikke længere have en overvældende følelse, når du står foran vinhylden i den italienske vinafdeling. Ved at kende nogle enkelte navne du skal gå efter, kan du nemt få den rigtige italienske rødvin med, næste gang du er...

Læs mere →

Månedens vin: Rosé Frizzante

Denne månedsvin er den friske Rosé Frizzante fra Villa Teresa. Den mousserende vin har en blid strøm af bobler til at kilde ganen. Vinen har en moden frugt smag af æbler, melon og noter af vilde jordbær, alt samlet til en fin lyserød farve, med milde bobler. 

Læs mere →

Vinserien: Italien, Veneto

Vinovano sælger kvalitets vine fra Frankrig, Italien og Spanien. I kommende indlæg vil vi sætte fokus på de forskellige lande, og dets vindistrikter for, at finde frem til hver deres unikke kendetegn, så du kan vælge en vin med en god historie, som passer til dig og din smag.

Denne gang er der fokus på distriktet Veneto i Italien

Læs mere →