Vin til påskefrokosten

Oprettet af Marie Grøndahl

Påsken står for døren og dertil også huset fyldt med gæster, til en hyggelig påskefrokost. Traditionen lyder på, at servere en påskebryg og en snaps, men hvad hvis man hellere vil gå vinens vej?

Hos Vinovano har vi samlet et par vine, som kan passer perfekt på de klassiske frokostretter, som serveres for venner og familie. 

Påske vin 

 

Klassisk påskefrokost servering
En klassisk påskefrokost består oftest af tre retter. 

Den første ret er en let forret, som serveres i en buffet stil, med mange små kolde retter. F.eks; Sild, æg, rejer og diverse pålæg til rugbrød.
Hovedretten er lun mad, hvor der serveres fiskefileter, frikadeller, lam eller kylling retter.
Den sidste ret kan være et ostebord med vindruer, peberfrugt og kiks. Man kan også gå den søde vej, og servere en dessert, med en masse marcipan påskeæg som pynt. 


Tip!
Find inspiration til påskeretter nederst i indlægget.

 

Vin til påskefrokosten
Vi hos Vinovano anbefaler vi at serverer en hvidvin eller rosévin til de lette forretter. Til de lune retter kan der serveres en mild rødvin, som ikke overskygger madens smag. 

 

Hos Vinovano anbefaler vi disse vine til påskefrokosten

Vi vil anbefale vores Domaine Millias 2011 hvidvin, som er lavet af en kombination af Chardonnay og Grenache druer, som giver den en tør og blød smag, som passer perfekt til lette retter.
Find den her.
Vores rosé vin Mas Paillet Mont du Roy 2015, med en moden og fyldig smag vil og passe godt til den lette forret.
Find den
 her. 

Vinovanos rødvin, Villa Teresa 2016 Merlot Nonot, er en blød og balanceret rødvin med aromaer fra blomme og krisebær, som passer perfekte til lette hovedretter. 
Find den her.

Til ostebordet og/eller desserten kan du servere vores Villa Teresa Rosé Frizzante, som har en let sødme. 
Find vores mousserende vin
 her.

 

Tip!
Husk at bestille i god tid her hos Vinovano, hvis du vil være sikker på, at din vine når frem inden påske. 

 

Links
Påskefrokost opskrifter
Påskefrokost opskrifter
Godpaaske.dk

 

 


Del indlæg



← Ældre indlæg Nyere indlæg →


0 Komentarer

Efterlad kommentar

Venligst bemærk, at kommentarerne skal godkendes før de bliver vist.