Din online vinhandel

Online Vinhandel hos Vinovano

Velkommen til Vinovanos online vinhandel, vi har et stort udvalg der kan handles her på siden. Det er muligt at købe rødvin, hvidvin, mousserende vin og Rosévin. Vi forsøger at gøre det så nemt for dig som muligt, ved at levere vinen du køber her, direkte til din dør. Du slipper derfor for at gå ned i din lokale vinbutik og købe vinen. At anvende vores vinhandel online, giver dig ro og overblik til at samle information om den vin du ønsker at købe, og du kan gennemføre dit køb uden stress. Ved hver vin er der tydelige beskrivelser om hvordan den kan parres med mad, og information om den vinregion som vinen kommer fra.  

I vores Vinhandel kan kvalitets vin

Overordnet set kommer vores vin fra sydeuropa, helt konkret kommer vores vin primært fra Spanien, Italien og Frankrig. Det er tre store lande indenfor vinproduktion og har i mange år produceret verdensklasse vin. Det er derfor vi har valgt at fokusere på denne type vin, da du både kan få kvalitetsvin samtidig med at det er til en fornuftig pris. Det er nemlig afgørende i vores vinhandel at pris og kvalitet hænger sammen. De viner vi forhandler, går fra kraftige rødvine der velegner sig til rødt kød, over til fyldige hvidvine og lette rosé'er der er perfekte til velkomstdrikken. Har vores vinhandel ikke lige den vin du søger, så kan du altid kontakte os, så finder vi hurtigt, nemt og sikkert den vin du søger. 

 Vinhandel med udsøgt smag

I vores vinhandel kan du få vine med udsøgt smag. Vores mål er nemlig at give dig smagsoplevelser du vil have svært ved at glemme.  Derfor har vi udvalgt vores vine med fokus på at komplimentere alle, så der er vin til enhver lejlighed, og alle typer fest og smagssammensætning af mad.

Vinhandel med eksklusivt udvalg af rødvin, hvidvin og Rosé

Vi har ikke mange forskellige vine, men vi har udvalgt dem meget specifikt til dig som køber. Vi tilbyder fyldige hvidvine fra Frankrig, lækker rosé produceret specielt fra Italien og kraftige rødvine fra spanien. Se eksempelvis vores PSI 2016 produceret af danske Peter Sisseck, en spansk rødvin der er så god til røde bøffer, at du er nødt til at prøve den, næste gang der ryger en rib-eye på grillen. 

Købet af vin er flyttet online

Skal man finde en god vin i en vinhandel, ender det ofte med at være en bekostelig affære. Du bliver lokket af de gode tilbud, og med et par smagsprøver er sindet også overtalt til at bruge de ekstra penge på en lækker vin. Det behøver det dog ikke altid at være når du skal købe vin fra en vinhandel. Vi gør det nemt og enkelt for dig, og så slipper du for at blive fristet med lækre smagsprøver, selvom det selvfølgelig er god service at kunne smage på varen først. Det har vi heldigvis gjort for dig, og forsøgt bedst muligt at give en fyldestgørende beskrivelse af smagen ud fra hver vin. Vi har flyttet hele butikken online, så er det både nemmere at finde en god vin men også billigere da vi så skærer alle unødvendige omkostninger fra.

Sikker levering og god service

Udvalget af vin, er som nævnt herover ikke det størst. Men vi vil ikke på kompromis med kvaliteten. Du kan derfor være sikker på at når du får en vin fra os, at den kvalitetsmæssigt hænger godt sammen. Vores udvalg er udsøgt, og kan med god grund friste alle der har lyst til en god vin til en rimelig pris. 

Vi bestræber os på, altid at give den bedste mulige service, så du altid føler dig i trygge hænder. For os er det vigtigt at din købsoplevelse, lever op til dine forventninger, og vi vil derfor strække os langt for at du er tilfreds. Derfor leverer vi altid lige til døren, med din vin i god behold. Leveringen er derudover ganske sikker og hurtig, så du nemt og ligetil kan nyde din vin. På den måde slipper du for at skulle fragte din vin hjem fra supermarkedet, eller hente den i din nærmeste pakkecentral. Nemt, simpelt og kvalitet, er tre nøgleord i vores service. 

Du finder vores udvalg af vin i vores online vinbutik, der har vi et bredt udvalg med seriøse og spændende vine, der er tilpasset efter pris og kvalitet. 

God fornøjelse med din vin