Køb et vinabonnement

Vinabonnement hos vinovano med rødvin hvidvin rosévin og mousserende vin til en fordelagtig pris

Vin leveret direkte til din dør, uden at du behøver at gøre noget som helst, flere gange om året. Lyder det ikke godt? Det synes vi hos Vinovano at det gør og det er derfor muligt at lave et vinabonnement hos os. Abonnementet indebærer, at du får forskellige flasker vin leveret flere gange om året, alt efter hvilket abonnement du vælger at oprette. Du har muligheden for at få vin leveret til din dør hver måned, hver anden måned eller hver tredje måned. Prisen er 349 kroner hver gang du får en levering og værdien af indholdet vil altid være højere, end hvis du skulle købe vinene enkeltvis.

 

Modtag eksklusiv vin ✔

Smag et stort udvalg ✔

Gratis fragt ✔

Ingen ekstra gebyrer ✔

Leveret lige til døren måned efter måned ✔

  


Find din nye favoritvin

Med et vinabonnement får du muligheden for at smage på en masse forskellige vine. Udvalget vil variere fra måned til måned med forskellige kvalitetsvine og der vil helt sikkert være noget der falder i din smag hver eneste måned. Vores vinabonnement er sat i verden for at skabe værdi for dig. Det kræver bare en simpel tilmedling ovenfor ved tryk på en af de 3 knapper, og så klarer vi resten for dig. Alt er inkluderet i prisen, herunder fragt, udvælgelse af vin til abonnementet og pakning af det hele. Du kommer altså ikke til at betale en krone mere end de 349 kroner det koster, hver gang du får en levering fra os. På grund af de mange forskellige vine du vil komme til at smage via et vinabonnement, vil du med stor sandsynlighed komme til at finde en ny favoritvin. Prisen er fast på kasserne og vinen vil variere, men du vil altid få vin hvis værdi overstiger vinabonnementets pris uanset antal og typer af vin. Derfor er det en sikker besparelse, hvis du alligevel godt kan lide at nyde forskellige flasker vin, som vi hos Vinovano kan.

Vin til enhver smag

Vi har et ønske om at via vores vinabonnement at kunne tilbyde kvalitetsvin til alle. Derfor sammensætter vi vores kasser efter hvad vi selv godt kan lide, men vi lytter bestemt også til vores kunder, da det jo er dem vores vinabonnement er lavet til. Hvis vi oplever at få negativ feedback på en af vores vine, sørger vi for at finde ud af hvad der eventuelt er galt med den og overvejer om den fortsat skal være en del af de pakker vi sender ud til vores kunder. Med et vinabonnement fra Vinovano kan du altså have indflydelse på hvilke typer af vin du får og vi pakker ikke bare blindt efter vores egne ønsker - vi lytter nemlig til vores kunder.

Alverdens forskellige vine

Vinabonnementet kommer til at bestå af forskellige vine fra vores sortiment og vi står for at blande pakkerne, så du ikke skal gøre andet end at nyde vinen, når den kommer til din dør. Vinen vil altid variere, så du kommer til at smage så meget forskelligt som muligt. Der vil i pakkerne være alt fra rødvin til mousserende vin, så du kan udvide din horisont indenfor vin og vintyper. Ligesom du kommer til at smage forskellige typer af vine, vil du også smage vin fra forskellige lande og verdensdele. Pakkerne vil som sagt variere fra hver levering, men vi har forskellige temaer vi engang imellem vil prøve af. F. eks kan du en måned kun få rødvin fra Frankrig, mens du en anden måde vil få en blandet vinpakke fra et bestemt område i f. eks Spanien. Du kommer altså til at smage en masse forskellige vin med et vinabonnement fra Vinovano, samtidig med at du lærer noget om vinen og ophavslandet, da der vil medfølge informationskort på alle vinene du modtager. 

Vinabonnement fra vinentusiaster

Vinovano er opstartet af vininteresserede med et ønske om at kunne levere kvalitetsvin til andre ligesindede. Vi synes der manglede en online vinshop, der ikke bare havde samme vin som alle andre havde, hvorfor vi startede Vinovano.dk. Alle vinene i vores sortiment er nøje udvalgt og vi sælger kun vin, som vi selv kan stå inde for og vin som man sjældent finder på andre danske sider og i andre danske butikker. Vores vinabonnement er lavet ud fra samme tankegang, nemlig at vinene du får, ikke er nogen du ser særlig mange andre steder og at det kun er vin, vi selv ville købe.