Køb rødvin fra Frankrig

Køb af fransk rødvin


Her hos Vinovano er det muligt at købe rødvin fra Frankrig. Frankrig er for mange synonym med god rødvin. Det er også en sandhed i sig selv, men når landet er verdens største producent af vin, er det ikke alt der er lige godt. Derfor har vi forsøgt at finde det bedste rødvin fra Frankrig, og give dig mulighed for at købe det hos os. 

Frankrig er verdens største producent af vin

Frankrig er som nævnt for oven, verdens største producent af vin. Det gør sig gældende indenfor alle typer vin. Rødvin er dog noget mange forbinder med Frankrig. Det skyldes at store vinproducerende regioner som, bordeaux og bourgogne, er kendt for deres gode franske rødvin. 
Derudover er der også store druesorter, som bruges internationalt til rødvin, der kommer fra Frankrig. Dette er eksempelvis druen Merlot. En drue mange nok har stiftet bekendtskab med i det lokale supermarked, og en drue der har sit ophav i på de franske vingårde. 

 

Udvalg af fransk rødvin baseret på kvalitet

Vinovanos udvalg af rødvin fra Frankrig, er baseret på kvalitet. Vi ønsker at du får den bedste oplevelse når du skal smage den gode franske rødvin. Dertil sikrer vi at du kan få det leveret, lige til døren. Så selvom vores vine ikke normalvis er tilgængelige i et supermarked, har du rig mulighed for at købe rødvin fra Frankrig her