Vin som firmagave

Vin som firmagaver til medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere

En sikker vinder, er altid en god flaske vin når der skal gives en god firmagave. Uanset om det er til et jubilæum, en reception eller noget tredje, kan du hos Vinovano finde den firmagave du skal bruge. Vi er specialister i at finde den vin, der passer bedst til begivenheden, så tøv ikke med at tage kontakt til os når du skal finde den næste firmagave.
Her kan du finde firmagaver til julen 2018, og endda til en god og billig pris. Det skal helst være en gave som kunderne er vild med, så de vil tænke tilbage på dig som en god samarbejdspartner. Derfor er vingaver fra vinovano et godt valg, da vi har mulighed for at give finde gaver du kan bruge efter enhver smag og til det budget der passer for dig.

 

Rødvin, hvidvin eller Rosé som firmagave?

Rødvin til flere lejligheder

I firmagave kan en god rødvin, være en rigtig fin gave. Man skal dog altid have opmærksomhed omkring modtagerens præferencer. Rødvinen har historisk set, store forskellige nuancer, og kan opfattes meget subjektivt. Der er de tunge Zinfandel vine fra Californien, eller de mere bløde og frugtige fra beaujolais regionen i Frankrig.

Hvidvin med anderledes smag

En anden fin gave, kan være en lækker hvidvin der, dejligt afkølet, smager som en drøm til en bid fisk. Her kunne en hvidvin lavet på Sauvignon Blanc druen været god. Er man mere til en kraftigere hvidvin, kan man måske se nærmere på Chardonnay fra det amerikanske kontinent. Hvidvin er altid god hvis man søger afslapning og velvære, derfor er det en god ide at give det til en god samarbejdspartner eller kollega.

Rosé gælder til alle

Rosé er ganske fint til de varme sommerdage, eller de hyggelige aftener med godt selskab. En god rosé kan de fleste lide, og især rosé fra Villa Teresa gården lavet på den legendariske Raboso drue, en drue der er så svær at lave god vin på, at den sjældent er anvendt. Det er dog lykkedes i dette tilfælde og det gør denne rosé helt speciel i smag og konsistens.


Billige firmagaver hos Vinovano

Hos os kan du altid få firmagaver til en billig pris. Vi går ikke på kompromis med kvalitet eller smag, og du kan derfor handle sikkert hos os. Vi sender firmagergaverne lige derhen i Danmark du gerne vil have dem, så du sikkert og hurtigt kan aflevere dem til kunden, samarbejdspartneren eller kollegaen. Vi får leveret vin dagligt, så vores levering er hurtig, nem og effektiv. Derfor skal du ikke være bange for at få lange leveringstider når du bestiller vin hos os.
Vi har en tæt kontakt til vores kvalitetsbevidste leverandør, der har den bedste vin i alle prisklasser. Derfor er du sikker på at du, taget kvaliteten på vinen i betragtning, kan få en billig firmagaver, mange vil blive glade for.

Firmagaver til hele landet – hurtigt og effektivt.

Vi sørger for at levere i hele landet, så om dine kunder bor i øst og du bor i vest, det er intet problem for os.
Dine gaver skal afsted til kunderne eller din samarbejdspartner, og det skal vi nok hjælpe med.
Hos os finder du altid fair priser og solid vejledning når du skal finde en passende vin. Mangler du inspiration der både kan dække dit men også dine kunders behov, så kontakt os gerne på info@vinovano.dk og få konkret vejledning til din situation. Ellers er det bare at slå dig løs i vores online udvalg af firmagaver lige her ved at besøge vores online butik.